Nu er jeg kommer ud af kærlighedskuvøsen jeg har været lagt i siden jeg forlod DC.
Jeg er på vej til NYC for at mødes med mine forældre hvor vi skal rejse rundt sammen i 2 uger.
Jeg skulle egentlig have mødtes med mine forældre for 3 dage siden, men deres fly blev aflyst pga snestorm i NYC og kunne ikke flyve før idag, den 31. December. Så opholdet i kærlighedskuvøsen blev forlænget med 3 dage, hvilket jeg absolut ikke kunne klage over.

Så nu sidder jeg i lufthavnen og har lige fået mit nytårsmiddag. Tjek her:

Kunne ikke få den før tjeneren serverede den.
Her er den komplette nytårsmiddag:

Godt nytår. Mere følger. Jeg har en lang vej undervejs!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.