Sidder i flyet og er online.. Ligenu er der masser af turbulens! Fantastisk! Elsker det! Gør flyturen mere spændende! NOT!

Anyway.. Måske I gerne vil høre om hvordan mødet med kærestens familie gik?

Kan kort og godt sige at de elskede mig.. Tror selv JA (kæresten’s kaldenavn) og hans bror var noget overrasket over hvor glad deres far tilsyneladende var for mig. Kan ikke klage! For jeg må have gjort noget rigtigt, selvom jeg ikke lige kan gennemskue hvad det er.. For var bare mig selv.. Måske lidt mere stille.. Ekstra høflig.. Eksemplarisk! Jeg ved ærligt talt ikke hvordan jeg gjorde det!

Anyway.. Det værste er overstået.. Snart er det JA’s tur til at møde familie.. Og spise dansk mad..

Jeg fik forresten kokkeret dansk mad mens jeg var hos familien i Fremont.. Gæt hvad det blev til:

JÆS! Frikadeller med kold kartoffelsalat til..
Det sjove ved denne ret er at jeg synes det smagte anderledes.. Indtil jeg læste mors sendte opskrift igen.. Hovsa.. Der stod ligesom hakket flæskekød.. Ikke hakket OKSEKØD!!! Nåmen det smagte altså okay, så man dør ikke af det!
Hele familien var helt vilde med det, hvilket gjorde mig stolt. For der var lagt blod, sved og tårer i det arbejde!
Mor, jeg lover dig…! Jeg vil ALTID ALTID ALTID sætte så meget pris på dig, hver gang du laver frikadeller!

For det er hårdt.. Det indså jeg anden gang.. Men på den anden side, så var det hyggeligt.. Man er i sin egen verden mens man vender frikadellerne! Nåmen, drengene, hvilket vil sige JA og hans 2 brødre var altså helt vilde med det, så jeg måtte lave en anden omgang 3 dage senere.. Med hakket flæskekød denne gang!
Det geni der sagde at “Øvelse gør mester” skulle have nobelsprisen for at være så genial…! For min 2. omgang frikadeller smagte helt fantastisk!! Eller.. Bedre end 1. omgang, og jeg har trumfkortet i lommen; drengene har aldrig smagt mors frikadeller, så mine smager bare heeeelt fantastisk! Hehe.. gruer for den dag JA kommer til Danmark og smager mutti’s frikadeller!

Som jeg dog snakker!

Nå men der er lige et par billeder til:

Ham den flotte til højre er min kæreste.. Ham til venstre er JA’s tvillingbror, JT..
Nå men for at komme videre med historien, så var arbejdet med at lave kold kartoffel salat og frikadeller ikke så ringe endda.. For jeg havde 3 gutter jeg kunne kommandere rundt med.. Og jeg kan fortælle jer at jeg gjorde det med stil!

Nå men.. Jeg viste jer hvad jeg fik til aftensmad ikke? Så skal I se hvad jeg fik til dessert, som jeg snuppede i meget meget sidste øjeblik, eftersom mellemlandingen var et stort kaos (man får hvad man betaler for, så kan man sq lære det!) .. Jeg måtte altså udenfor, for at gå fra terminal 3-5.. Og jeg kan lige hilse og sige at der er en international terminal der ikke har et nummer, men et navn, så vupti, der var lige endnu et terminal jeg måtte passere før jeg nåede frem til Terminal 5! FYI (for your information) Jeg havde KUN KUN KUN 30 minutter til at nå det!!! Nåede det og nåede endda at købe dessert.. Tjek her:

Det ser hyper sundt ud ikke? Nej jeg har ikke et nytårsfortsæt om at være sundere!  (Det er kropumuligt så længe man må lade sig nøje med maden fra Gallaudet’s Cafeteria!!)
Men årets nytårsfortsæt er altså at proppe mine fødder i mine flotte sorte løbesko og komme ud og løbe så jeg kan komme i form! Dina har for i øvrigt nogle DVD’er som alle Amerikanere er vilde med og påstår at det skal fungere. Bliv fit på 90 dage! Den skal osse lige prøves.. Bare for at se om det virker! Og desuden ville jeg ikke have noget i mod at have en fit og veltrænet krop.. Tror aldrig jeg har haft sådan en?

Anyway… Tror jeg stopper for nu.. Men lige et sidste billede:

Jeg er godt på vej til at møde mine forældre i NYC.. Og undervejs måtte jeg erkende at min kompakte digitale kamera faktisk godt kan fungere okish, hvis man bruger de manuelle funktioner og ikke bare lader sig nøje med Auto funktionen, hvilket for i øvrigt stinker eftersom det altid sætter enhver scoop i makro tilstand, hvilket gir dårlige billeder når man ikke står tæt på!

Jeg vil gerne have en Canon EOS et eller andet.. Men ligenu tror jeg godt det kan vente.. Når jeg er blevet pro med min Canon Inux kamera, kan jeg overveje at anskaffe mig en spejlrefleks kamera! Far bliver osse glad for at høre hvor fornuftig jeg er..

O K A Y  N U  S T O P P E R  J E G…. CIAO


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 12. januar 2011 kl. 14:32

Bøffedeller – ny og spændende variant;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.