NYTÅRSFORTSÆTTER!

1. Bruge min 100dollars løbesko – Har en aftale med mig selv om at komme i tip top form her til foråret… Og det har JA vist osse, for uden jeg vidste det, havde kære JA besluttet sig for at vi skal træne sammen når forårssemestret begynder. Gad vide om det er fordi han synes jeg er blevet lidt mere bulet?? hmm.. (for det er jeg ikke!! Vejer det samme! Spiste bare for meget i Julen og hvem gør ikke det!?) Tror ærligt talt at det er fordi jeg brokkede mig lidt for meget hver gang vi skulle gå de timelange ture ind til byen.. Dovenskab længe leve, men nu skal det slutte.

2. At ikke lave mere end 1 nytårsfortsæt ad gangen! (Kan ikke finde på andre!)

Så stopper for nu, hehe…

Godt nytår igen.


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *