Fik købt nye løbebukser og en bluse fra Nike, der egner sig til vinterens kolde vejr! Så… Nu er jeg endnu mere klar til at gå igang med at løbe når jeg kommer tilbage til Gallaudet! Og ikke desto mindre, så kommer jeg faktisk til at se okay smart ud når jeg skal løbe.. Se, det frister nok lidt mere?!?

Er sammen med de gamle og det har været en nydelse indtil videre.. Ligenu befinder jeg mig i Los Angeles. Jeg ved ikke lige hvad jeg forestillede mig om byen, men kan bare sige at det er en stor skuffelse.. Kan slet ikke lide byen, men generelt kan jeg heller ikke lide store byer.. NYC er til at tolerere pga, dets fantastiske transportsystem.. Men LA?? Man skal eje en bil for at komme rundt..
Pga. en mindre katastrofalt forsøg på at komme hjem billigt igår aftens, som endte med at vi stod og ventede udenfor i noget med 1 time og lidt til og mor fik nye bedstevenner, som var en stor støtte for hende, eftersom hun var ret gal på mig og far. (Mor ville til lufthavnen og tage taxa derfra, mens jeg synes vi skulle satse på at tage en taxa fra metrostationen der lå tæt på hotellet..) Så.. Ja.. Vi kom da hjem i sikkerhed.. For det skulle vise sig at det ikke er et sikkert område vi stod og ventede på bus/taxa.. Endda meget farligt for kvindelige turister (her kunne jeg ikke lade vær med at rulle med øjnene, eftersom det er farligt for kvinder overalt.. Og jeg har aldrig set en eneste fare! -7-9-13…)

Nå men.. Af den grund blev vi taxa personer idag.. Vi tog taxa fra hotellet (fik jeg sagt at den ligger midt ude i ingenting????) ind til Grove st (hvor man kan shoppe – Yay!).. Taxaturen tog en halv time og mange dollars..! Men det er prisen for tryghed.. Et ord jeg næsten ikke kendte mens jeg var ude og rejse i Asien…!

Så på Grove st fik jeg altså købt løbetøjet.. OOOOOooooog noget fiiiiiint fint fra Abercrombie & Fitch.. Billede kommer senere.. En undskyldning for at tage det på tager jeg altid! 😀 Jeg tror jeg vil gøre det nu.. 😉 Straks tilbage med nyt indlæg!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *