Og nu skal I ikke stå og påstå at jeg er nøgen, for jeg dobbelttjekkede det med mine forældre og de mente altså der var tøj på min krop………. (!)

Denne her nederdel har jeg set overalt i alle og enhver Abercrombie & Fitch butikker både i NYC og Washington DC og San Francisco, men de var bare aldrig aldrig til salg!! Det er først når jeg kommer til Los Angeles at jeg finder denne fantastiske nederdel der er klar til at komme med mig hjem! Den måtte selvfølgelig købes.. Og det måtte blusen der bare passer helt perfekt til nederdelen osse…

Som sagt så gjort.. Når jeg nu har lavet det nytårsforsæt at begynde med at løbe når jeg kommer tilbage, så må jeg da osse købe nyt løbetøj der egner sig til et køligt klima.. Så jeg fandt lige Nike butikken og var en tur derinde.. Fandt disse lækre tøjstykker som måtte med mig hjem.. Glæder mig til at tage det i brug.. Så det er et skridt mod at opfylde mit eget løfte til mig…

Og ja, jeg ved godt at I er taknemmelige for at slippe for et akavet “se mit nye tøj fjæs”!!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.