Så er jeg tilbage på skolebænken efter 2 uger sammen med min kære kæreste og så sammen med de kære gamle.. Så der har jo været lidt stilhed her på bloggen, da både tiden og lysten til at blogge ikke lige var der. Kald det ferie fra bloggen..

Men jeg ser allerede meget positivt på dette semester. For det første: Jeg har jordens dejligste kæreste som altid kan gøre min dag fantastisk.. For det andet: Jeg har fået mit eget værelse, hvilket faktisk er meget rart at tænke på. Jeg kan lade døren stå åbent hvis jeg er i humør til snak og lukke døren hvis jeg bare vil være mig selv (eller bare være mig og JA – høhø). For det tredje så tror jeg det bliver et rigtig godt semester, for jeg har allerede en god fornemmelse med de fag jeg har valgt, og af en eller anden grund virker det som om jeg pludselig har let ved at komme i kontakt med folk.. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har vænnet mig til det amerikanske miljø eller om jeg bare føler mig mere sikker på mig selv og tør at snakke til folk jeg aldrig har set (—eller osse kan det være fordi jeg har mødt så mange mennesker og haft egentlige samtaler med dem siden jeg blev kærester med JA, at jeg har vænnet mig til at snakke med fremmede mennesker..)

Nå men jeg glæder mig bare til at nyde dette semester og lære endnu flere folk at kende.

Hvor er det bare godt at være tilbage her.. Jeg elsker det simpelthen!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *