Fordi jeg har lovet JA at træne med ham, er jeg ved at gøre mig klar til at slæbe mit meget trætte corpus til fitness……..

Forstå mig ret, jeg har haft en lang dag; 9 til 17.. Har nemlig fået jobbet som note tager for andre studerende med handicaps og har derfor tilføjet 2 hold til.. Tjener 8,25 dollars i timen.. Avs, det er ikke helt lissom Danmark, men jeg må vel vænne mig til den lave timeløn der er her, hvis jeg skal studere 3 år til her..

Okay, totalt overspringshandling… Jeg må i træningstøj og møde JA.. Ond ond ond ond ond kæreste!!

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *