Synes lige jeg vil fortælle om min skoleskema (jaja, nørd nørd nørd!!)

Jeg ved ikke om jeg nogensinde fik fortalt om at jeg forventede at kun skulle have 4 fag? Ja, det endte altså med at blive til 6 fag, selvom jeg troede det var håbløst.. Men ikke med min held (om det er positivt eller negativt, vil jeg ikke sige noget om. For kan nemlig ikke finde ud af om det er positivt eller negativt.)

Mine fag ser følgende ud:
Communicating in Spanish: Det her er så 2 års niveau som jeg fik lov til at joine efter en placement test.. Jeg var noget tvivlsom om jeg ville kunne klare det, eftersom jeg ikke har haft spansk i evigheder (altså 4-5 år).. Indtil videre har der kun været 2 timer spansk ialt pga. sne eller dagens grund: læreren kunne ikke komme pga. en tid hos lægen..
Så det er lidt svært at vurdere hvordan det egentlig går.. Men som jeg har oplevet det husker jeg overraskende meget af det spansk jeg ellers troede jeg havde glemt.

Group Communication: Dette fag kunne have været meget meget mere spændende med en bedre lærer. Men ikke desto mindre ser jeg det som et af mine vigtigste fag i dette semester, da jeg her lærer teorien bag gruppearbejde, hvilket kan være et meget godt værktøj for mig både resten af min studietid og min fremtidsjob. Jeg vil være i stand til at være bevidst om hvordan gruppearbejdet fungerer sådan rent teoretisk og kender til værktøjer der kan være med til at løse konflikter i gruppearbejdet eller confrontere de forskellige typer af individer i en gruppe.

Intro to Communication: Her lærer jeg mest om de basale koncepter om hvordan man kommunikerer og lytter og den slags. Bare et fag der skal overståes så jeg kan få adgang til de nødvendige fag i communication studies. Selvom det er et fag der skal overståes, vil jeg selvfølgelig ikke benægte at jeg rent faktisk lærer noget her. Tror det er uundgåeligt, tror I ikke osse det? hmm..

Intro to Psychology: Det er så et fag der bare skal overleves. Jeg kæmper allerede med den anden kapitel i bogen, som omhandler biologien i hjernen. Det er kompleks og møghamrende irriterende! Jeg håber at det bliver bedre når vi når til de andre kapitler der ikke har så meget biology.. For ellers bliver det et helvedes semester! Marie, jeg forstår ikke hvad du ser i psykologi… Endnu.. Jeg er stadig afventende!

Introduction to integrated learning: Her har jeg min yndlingsprofessor som lærer igen, nemlig Dr. Wood.. Hun er noget sej og meget meget retfærdig! Her er der mest fokus på skrivning og læsning. Det fungerer som et arbejdsplads, hvor vi er delt op i teams med forskellige emner som vi selv har valgt og skal blogge om. Hun går meget op i at det skal være en professionel blog, som vi studerende kan tilføje i vores CV.. Min gruppe har valgt emnet: Greenpeace in DC and other Green initiatives. Så nu må vi se hvad det bliver til.

Sidst, men ikke mindst;
Dynamics of oppression: Her er det alene læreren der gør det hele sjovere. Han er fra sydafrika og forbandet morsom! Dog synes jeg han snakker lidt for meget indimellem.. Men det er til at leve med. Her udforsker vi de forskellige typer af undertrykkelser som vi sammenligner med det virkelige liv. Har lært en meget vigtig sætning: Do not Ass U Me (dont assume)… Det er vist det vi gør det meste af tiden i klassen og vi får smæk for det. Og læreren er heller ikke bange for at ydmyge sine studerende på den gode måde naturligvis..

Og så har jeg fået jobbet som note tager (hedder det sekretær på dansk?? det lyder underligt nu hvor jeg er vant til at det hedder Notery taker).
Det betyder at jeg har fået endnu 2 hold til som jeg skal følge med i undervisningen mens jeg tager noter. Jeg skal naturligvis ikke koncentrere mig om at deltage overhoved..
Jeg har aldrig troet at jeg ville blive en af dem der rent faktisk ville sidde og tage noter for andre studerende. Men sådan blev det altså, og det er ikke alt for svært som jeg ellers gik og troede.
Rundt regnet kommer jeg til at tjene ca. 350 dollars om måneden, hvilket min bankrådgiver og forældre vil være taknemmelige for.. (indsæt flov smiley) I det mindste gør jeg noget ved sagen nu.
Må sige at det har hjulpet at få amerikanske venner der kender til tingene rundt her på campus, for det er jo sådan jeg pludselig har fået et job.

Nå, jeg har vist arbejdet nok for iaften. Jeg har studeret psykologi hele aftenen, fordi min strikse lærer insisterer at vi skal op i test i de 2 første kapitler i bogen, hvilket hovedsaligt omhandler “The biology of the Brain” Hader det, og glæder mig til det er overstået!!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *