Sincerely your laundry service

Good evening Mr. Reynolds. Your laundry is done and ready for pick up anytime. If you need other service please feel free to text back on this number. Sincerely your private and very free laundry service.

Denne SMS fik JA fra mig efter at jeg har klaret hans vasketøj. Og forstå mig ret, det var ikke så lidt…
Tjek billedet:

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

3 meninger om “Sincerely your laundry service”

  1. Det var et mareridt.. Satser på vasketøjs begloning næste uge, hvor det er JA der gør det HELE, mens jeg bare sidder og hyggesnakker! I deserve it! Og er faktisk ret blød, for jeg lader ham ikke gøre det helt alene (man stoler ikke på ham og vasketøj, fordi for ham er det bare farver i en bunke, hvidt i en anden bunke!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *