God eftermiddag allesammen…

Ved I hvad jeg lige har opdaget? Hvor dejligt det føles at vågne op en søndag morgen, uden fysiske eller moralske tømmermænd.. Jeg blev nemlig hjemme igår aftens fordi humøret til at feste ikke lige var der. Jeg skulle bare hjem i seng og sove efter en lang tur til Virginia for at hjælpe kæresten!
Han var så smart at lade sin minibus køre af siden, så den sad fast der. Efter en lang dag med telefon opkald og så videre, hvor det viste sig at forældrene ikke havde tegnet ham op som medlem, så han var ikke dækket til at få “falck” service. Efter mange timer og 200 dollars, som jeg måtte lægge ud, senere kunne jeg og min veninde/helt Dina atter køre de 2 timer lange vej tilbage til DC.

Jeg har nu besluttet mig for at feste og gå i byen ikke er det værd, når man vågner her søndag morgen og føler sig veludhvilet og klar til at tage fat på lektierne. Der er midterm uge med start på mandag, og det kan mærkes på lektiebyrden. Så det skal jeg tage fat i og jeg har heldigvis fri kl 12, hvor jeg lige kan fortsætte med lektierne indtil kl 3 hvor der skal arbejdes med note tagning i fransk.
Jeg satser på at holde fri igen i næste weekend fra fest og ballade, for det føles så godt at være så frisk…

Nå jeg må hellere tage fat i lektierne! Ka I have en dejlig søndag, selvom den nok er snart overstået for de fleste af jer.. 🙂

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *