Hey, ved I hvad mine planer er for weekenden? Atter nul og niks fest.. Efter sidste weekend indså jeg hvor skønt det var med en alkohol fri krop…! (istedet fik jeg en forgiftet mave, forkølelse og hoste! YAy me!!)

Nåmen, det har været en uge i helvede!! Først madforgiftning for 2 gang i 2 uger.. Som denne gang fortsætter i hele 2 dage!! Og har stadig ikke normal afføring(!) Credits to the cafeteria!

Jeg har fået strengt besked af mutti på at finde andre alternativer til hvordan jeg skal få noget ædelse, for det der “gå ud og spis noget der ikke er cafeteria mad” endte med at blive lidt for dyrt, og fik en sur bankdame (ja jeg har fået en ny bankrådgiver… Håber hun er sød?!? Eller det er hun måske kun hvis hun ser plusser i min konto?)
Nå men fordi jeg er midt i eksamens stress, tillader jeg mig at bruge dollars på alternativ mad… I vores restaurant, Rathskellar, der er en kende billigere end de der lækre restauranter off campus…
Men mor, jeg lover højt og hellig at jeg vil leve af havregryn resten af semestret, så jeg ikke forspilder gyldne dollars på lækkert mad! Jeg skal gøre mit bedste! Mælk og havregrød resten af semestret!
Fik endda tip fra mutti om hvordan man kan lave havregrød med mikroovn.. (tænkte det var uhørt, men det er det altså ikke, for hun gør det altså hver dag på jobbet!)

Jeg har en tilståelse: Jeg skriver kun her fordi jeg er ved at dø over en “home-test” der  handler om oppression (undertrykkelse)… Spændende emne, men dødtung bog.. Som nogen nok læst på FB, så mukker jeg over at bogen overhoved skal åbnes…

Oppression is coming out from the social justice we develop in cultures (elaborate). There are different frameworks of oppression, like racism (elaborate), Classism (elaborate) and sexism (elaborate).
Det var bare spørgsmål nr 1.. Der er endnu 9 af dem! Det bliver min død og det skal afleveres i morgen… Farvel nattesøvn – Halløjsa Cola.. Og halløj til en dag hvor jeg forbander alt og intet.. For jeg får ikke fri for alvor før torsdag efter 19.30… Nej lad os sige 21.. For jeg skal lige lave lektier til fredagen osse!  Dum uge! Midterm week kan rende og hoppe..

Springbreak om under 2 uger.. Søs og Jenner kommer til DC! Glæder mig!

Okay okay jeg har fattet det.. Jeg trækker den ud i langdrag.. Jeg går igang nu.. Lige nu… NU!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *