Og så får jeg min søster og hendes mand at se! Jeg glæder mig utroligt meget til at spendere 5 dage sammen med dem, hvor vi skal se Washington DCs vidundere!

Jeg har ikke set min søster i et halvt år hvilket er nærmest som en evighed, så det bliver så skønt at hun kommer og besøger.

Hun og manden får gratis logi her i Casa de Sofieske, hvor jeg så flytter midlertidigt over hos kærestens værelse.. Håber han gør rent (Og ja Katrine, der bliver gjort rent her før du kommer…. Du vil ikke se et spor af støv..)

2 dage tilbage!

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 22. marts 2011 kl. 09:09

Uha – det var 5 gode dage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *