Stilheden her på bloggen har alene skyldtes voldsom travlhed.

Men nu sidder jeg her og venter på at det er tid til at komme afsted igen.
Idag flyver jeg hjem til Danmark for at deltage til min farfars begravelse. Han døde for en uge siden idag. På fredag skal han bisættes. Søndag morgen flyver jeg tilbage til USA.
Og så er det bare tilbage til skolen på mandag.

Det bliver et meget kort tur, men jeg får nået rigeligt. Blandt andet har jeg lavet en frokost aftale lige så snart jeg lander med kære Palle som har været meget savnet siden hun vendte tilbage til Danmark.

Jeg skal osse nå at se hele (næsten) den pukkelryggede familie og den nye lille prinsesse der kom til familien for 3 måneder siden. (Min kusines lille pige).
Det bliver så godt at se dem alle igen, og selvom det er af sørgelige grunde at jeg er nødt til at flyve hjem, kan jeg ikke lade vær med at tænke på det positive: Jeg får mine kære at se i få dage, muligheden for at æde noget dansk, og ja… Min kære familie står nok ret højt oppe i listen..

Kunne have været rart at se flere af vennerne i København, men som altid vælger jeg at komme hjem til Danmark på de forkerte tidspunkter. For alle smutter jo til Fyn til DDUs generalforsamling i weekenden. Tsk..
Næste gang får jeg dem at se.. Forhåbentligt!!

Vi ses snart Danmark.. Du har været savnet..

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *