Sommervejr i DC

20110404-032740.jpg

Sommervejr!!! Det er ca 25 grader lige nu og jeg er simpelthen overklædt, så har det rimeligt varmt selvom jeg har taget det værste overtøj af.

Slå den danskere! Elsk på DC.

Jeg kunne dog nok trænge til et par solbriller med styrke. Det er belastende at knibe øjnene når man sidder udenfor i det lækre vejr!

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *