20110404-110206.jpg

Jeg er simpelthen blevet helt afhængig af poletter efter jeg genfandt kærligheden til poletter som min søster havde med til mig da hun besøgte mig her i DC.
I forbindelse med mit besøg i Danmark shoppede jeg lige 3 poser poletter med til USA. NU sidder jeg her lidt over en uge senere og hyler over at der kun er 2 tilbage af mine SUPERpoletter. 🙁

Håber mor snart skal sende en pakke så hun kan lægge 100 poser poletter i pakken så det holder mindst 1 måned. Ja. Jeg æder dem hurtigt op. Bare spørg min søster. Suk.

Kategorier: What I miss

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.