Origamist

20110407-124747.jpg

Se mig i mit nye es: aka origamist. Nu er jeg klar til at rejse til Japan og lege japaner.

Mine tanker er med Japan idag da de oplevede endnu et større jordskælv på 7,4. Jeg håber det snart holder op.

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

En mening om “Origamist”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *