Er der allerede gået 20 dage siden min sidste indlæg? Det var da godt nok lang tid.. Men undrer I jer over HVORFOR jeg er så dårlig til at skrive blog for tiden? Jooooew det er fordi jeg har travlt med dette:

Idag har jeg kunnet sætte 2 nye hak på, hvilket føles skønt.. Så nu har jeg kun 2 store final papers tilbage og 1 mindre opgave i spansk og 2 præsentationer i denne uge og 1 i næste uge.. Nåe ja, test på fredag, final test torsdag og fredag i næste uge…) Det skal nok gå.. Jeg overlever det. Helt sikkert.. Og så er det snart ferie.. Veltrængt ferie om jeg må sige.. Af en eller anden grund har det være en hård semester, med mange lektier.. Det føles lidt som om jeg ikke har lavet andet.. (måske festet 1 eller 2 gange…? Jeg kan ikke huske det. hø hø)

Nå men det var lidt herfra. Nu vil jeg gå igang med lektierne.. Yay.. NOT!

(P.S. hvis i ikke hører fra mig inden der er gået 2 uger, så vil jeg foreslå at I kigger i helvede, for det er der jeg befinder mig lige for tiden. Istedet for skærsilden er jeg begravet i lektier…)

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Nikoline Laursen · 29. april 2011 kl. 09:58

Hej smukke kusine,
Endelig lykkedes det mig, at komme ind på din side og læse – ja, jeg er ikke den hurtigste scooter på kajen, eller hedder det mon knallert – arh pyt 🙂 Men jeg ville bare lige sige, at både Karla og jeg syntes, at det var super hyggeligt, at have besøg af dig – du må godt komme hjem lidt oftere 🙂 Evt. d. 14. maj, hvor Karla skal døbes :o) I den anledning mangler jeg din mail, sådan, at du også kan få invitationen..
Knus og kram fra Nikoline -og Karla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *