Jeg tror faktisk jeg vil skrive Ph.D. en dag…

Jeg har siddet oppe hele natten for at finde de rigtig informationer til den allersidste final paper og så skrive den osse, og der fandt jeg en Ph.D. research som bare var fantastisk skrevet… Og det bedste var: Den passer fantastisk til min final paper i Dynamics of Oppression, hvor jeg skriver om diskrimination af internationale studerende. Nej der er ingen fokus på Gallaudet Universitet, eftersom min lærer ikke kendte så meget til de der formularer man skal have for at have tilladelse til at interviewe folk rundt omkring på Gallaudet. Så istedet for skriver jeg mere generelt om det, hvor jeg så på et senere tidspunkt kan lave en større undersøgelse på Gallaudet for at finde ud af om der praktiseres diskrimination mod os internationale studerende.. Ville være temmelig fedt ikk?

Men jo… Jeg tror jeg vil stile mod en Ph.D… Så kan jeg under alle omstændigheder kalde mig for Dr. Heilmann (hvis jeg bliver i USA… I danmark skal man sørme skrive en doktorgrad for at få tilnavnet Dr….)

Kategorier: DreamsGallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *