Lige en ting først:
JEG ER HJEMME PÅ TIRSDAG KL 13.40!!! Juhuuu. Familie, venner og dansk mad, I er savnet!!!!

Mine ben gør enormt ondt for jeg vovede mig ud på en løbetur igår. Mine ømme ben er en ond påmindelse om hvor dårlig min selv disciplin har været. 🙁 men satser på at komme igang for alvor denne gang.

Luller bare rundt her i DC mens mine tanker ligger i Danmark. Glæder mig utroligt meget. Og det bedste ved hjem rejsen dennegang er at jeg ikke skal flyve tilbage efter 2-4 dage!! Så der er masser af tid til mange gensyn! Og det allerbedste: NUL lektier!!!!!!!!

Jeg glæder mig dog ikke til jetlag. Synes altid jeg er så hårdt ramt!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *