Traditionen tro spammer jeg bloggen med billeder af min rejse. Så her er første etape: DC->NYC
Lige en preface først der fik mig til at bide negle på hænder og tæer samt rive hår ud af hovedet:

20110523-044903.jpg
Efter at have været vågen den halve nat fandt jeg ud af at flyet kun bliver forsinket 2 timer. Lad os håbe at det holder.

20110523-044316.jpg
On the road. Alt er grønt. Smukt men kedeligt. Så derfor er det godt at jeg har denne her:

20110523-044421.jpg
Længe leve Mac og batteriets levetid. Er på film nr 2 og har stadig 65% tilbage!! Men alt er ikke på lyserøde skyer for ham her driver mig til vanvid:

20110523-044539.jpg
Tilsyneladende synes han det er helt iorden at sove så tæt på mig og jeg har en eller anden fobi med fremmede så tæt på mig at jeg finder på undskyldninger til at puffe ham (meget hårdt) men af en eller anden grund så hælder han altid mod mig som om der var en magnetisk tiltrækning!!! HMF.

More to come later.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 24. maj 2011 kl. 09:59

Jeg kender de der – uff, hvorfor kan de ikke blive på deres eget sæde.. Jeg ender også altid ved siden af ham der savler og fylder… Bare skub til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.