Jeg har meget ironisk categoriseret dette indlæg i “At rejse er at leve”

For lige nu er jeg i helvede i den 11. Time.
Jeg kom nu godt til NYC og bussen behandlede mig pænt.

20110524-022146.jpg
Jeg kunne ikke lade vær med at more mig lidt over hvor mange forskellige transportmidler jeg har været igennem. Først var det en stor amerikansk personbil. Så var det boltbussen… Da jeg kom til NYC skulle jeg med NJ Transit

20110524-022437.jpg
Da jeg kom til lufthavnen skulle jeg med AIRtrain som har et ry for at være lige så hurtigt som en AIRplane. Thøhø. Det var hvert fald deres reklame.

20110524-022630.jpg

Nu har jeg så siddet her i lufthavnen siden kl 20.30. Det eneste der har holdt mig i live er min kære bærbare, disse:

20110524-023300.jpg
Ka du ikke se hvad det er???
Så et billede til. Men så skal i altså ikke sidde og sige JA SELVFØLGELIG ÆDER HUN DEM, vel?? For i kunne jo ikke gætte det alligevel.

20110524-023429.jpg

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.