Jeg sidder endelig i flyet og venter på at skulle lette hvilket kan være når som helst. Så skynder mig lige lidt.
Et bevis på at flyet ikke er fiktivt:

20110524-033517.jpg
Ku jo være i sad og troede jeg så syner.

Anyway.

Er bevis på at man får hvad man betaler for:

20110524-033631.jpg
Betalte jo kun små 1460 kr for hjem rejsen. Det er så resultatet: ingen skærm til hver passager. Det var ellers mit yndlings tidsfordriv i flyet. Og der er heller ikke stikkontakter til min bærbare. Hvordan skal jeg overleve flyturen?

For i princippet skal jeg holde mig vågen i mindst 11 timer til, hvis jeg skal følge dansk tidszone og undgå voldsomme jetlag som jeg altid får.

Men ved i hvad?? Fuck det hele. Jeg sover hele vejen hjem for så går tiden meget hurtigere og gensynet med mine kære vil være mere end snart.

Godnat/godmorgen.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *