Hey har ikke skrevet om udfaldet af min flyvetur hjem. Jeg kom til Island ventede KUN i en time og fløj hjem til Danmark med 3 sæder for mig selv, hvilket betød at jeg endelig kunne sove efter ca 7! stive timer fra NYC til Island.
Jeg siger jer, flyv ikke med iceland Express medmindre du er så sej at du kan sove selvom sædet er velegnet til hulemænd og kan klare at have håret sat fast i velcro FORDI flyselskabet har sparet så meget på alt at de ikke havde råd til de der papir tingster man sætter fast på sædet så man kan undgå et luseepidemi i flyet.

Det er snart 2 uger siden og jeg kan stadig brokke mig over det og stadig konstatere at jeg lærte udsagnet: “du får hvad du betaler for” på en ond, grusom og pinsomt måde at menneskerettighedsorganisationerne skulle sagsøge selskabet på amerikansk vis.

Nu sidder jeg på en cafe og spekulerer over hvad fanden jeg skal lave inden studiestart. For jeg har kun været hjemme hos mig selv i en enkel dag og er ved at segne af kedsomhed. Selvom jeg formåede at bevæge mig ud af lejligheden (eller måske var det et ubevidst flugt fra lejligheden?? Siden jeg sidder her og har drukket en friskpresset appelsinjuice til penge jeg absolut ikke har?!?)
br />
20110606-034518.jpg

Anyways, jeg har en ny plan: jeg har denne skønne iPhone og har besluttet mig for at bryde ind i den og åbne den således jeg kan bruge et dansk simkort i den.
Så for at udskyde gensynet med lejligheden og kedsomheden tager jeg hen til Telia og opretter et nyt abonnement. Så vidt jeg har forstået så gælder den der 14 dages fortrydelsesret stadig og jeg kan (med god grund stikke af fra lejligheden osse) tage tilbage og fortryde købet.

Sig mig. Jeg undrer mig over hvordan jeg engang klarede at lave INGENTING i hele 3 måneder. Men jeg har åbenbart glemt hvordan.

Det er forresten ærgerligt at jeg ikke har penge, for så kunne jeg have lavet et sjovt projekt om at finde en stk tøj hverdag. Og det skal ikke være noget helt tilfældigt men noget bestemt så jeg kan rende rundt i hele byen og lede?? Nogen der vil sponsorere det??

Okay nu stopper jeg sq. Synes du indlægget er underlig vil jeg bede dig at give skylden til min kære søster der synes jeg skulle skrive i bloggen for at lave noget. Endvidere vil jeg osse tilføje at det garanteret var et egoistisk ønske så HUN havde noget at overspringshandle med på jobbet. Hvor føler jeg mig udnyttet nu. Tssss.

Nyd læsningen, eller, håber ikke at i har revet alt jeres hår væk nu fordi i var ved at gå amok over mine skriblerier. <


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Katrine Heilmann · 7. juni 2011 kl. 08:47

TAK!!!! Lige hvad jeg trængte til – en velfortjent overspringshandling.. Kunne du ikke finde et af dine gamle krea-projekter frem fra skuffen og male et eller andet eller hvad med et foto projekt? Ja, jeg kunne godt finde på noget hvis jeg ikke skulle sidde her og rode beredskabsplaner for transformerudskifninger… Græsset er altid grønnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.