Jeg var lidt panisk over at skulle søge om optagelse til en universitet så jeg for alvor kan komme igang.. Jeg havde skam fundet ud af hvad jeg vil læse –  nemlig Digitale Medier og Design hos IT universitetet..

Det var ikke så meget selve det med at søge optagelse, det var mere: Hvad nu hvis jeg bliver optaget og så ikke kan få tolk fordi jeg er sent ude?!?

Men jeg glemte min magt som tolkebruger: Kan du ikke give mig hvad jeg vil ha, så gå jeg bare til din konkurrent.

Dette var tilfældet med Tolkecenter Danmark. Jeg skrev en email om at jeg søger om optagelse på ITU og ved mulig optagelse, så ville jeg have brug for tolk. Men da jeg ikke havde søgt dispensation om at få besked tidligere, så ville jeg ikke vide besked før i slutningen af juli.

Jeg får et svar fra tolkecenter Danmark om at de kan tilbyde mig skrivetolk.. HVAD FANDEN?!?

Jeg svarer sødt og uskyldigt at jeg vil foretrække tegnsprogstolke til min uddannelse, da jeg ved at gruppearbejde vil dominere. Hvis de ikke kan tilbyde hvad jeg vil have, så ville jeg prøve at kontakte tolkebooking.dk istedet.

Jeg får svaret: Ok, vi reservere tegnsprogstolke til dig og når du har fået snakket med studievejlederen i morgen er du velkommen til at skrive hvis du har flere oplysninger til os, som studiestart(hvis du bliver optaget) antal timer om ugen vi skal afsætte tolke. Bare et cirka antal.

Jeg kan ikke lade vær med at gnide hænderne og grine magtfuld, for jeg fik min vilje!

I mellemtiden har jeg fået svar fra tolkebooking.dk om at de sagtens kan levere tolke til mig…

NEXT STEP: Så se at få den skide ansøgning sendt, Sofie!!!

Men inden da: Satser på en samtale med studievejlederen hos ITU imorgen.. Hep Hep..

Men så er spørgsmålet: Hvilke tolkeudbyder er til at foretrække?

Kategorier: Education

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Krille · 9. juni 2011 kl. 09:47

Jeg foretrækker tolkebooking.dk. Jeg har aldrig brugt og hørt om dem før, da jeg startede på HF/VUC. Og jeg har været 116% tilfreds.

Send ansøgning afsted, så har du også noget at labe :b

Krille · 9. juni 2011 kl. 09:48

Hov, noget at lave 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *