Jeg har fundet ud af at jeg kun kan overdrive.. Ja, kun overdrive når det handler om arbejdsløshed!

For i 2 dage formåede jeg at lave INTET ud over at juble over at jeg eksisterer for stinestregen og tænke tanker der simpelthen er så langt ude, at det må have sit eget indlæg her på bloggen (fortalte den dog til 2 af mine veninder, den ene for at vise hvem der er mest ynkelig, og til den anden fordi jeg har ondt af vedkommende da hun knokler sådan med eksamenslæsning, og tænkte hun kunne brug en sjov(underlig?) overspringshandling)

Hvis vi så lige tænker på mig i Mandags og mig idag så har jeg simpelthen overdrevet det der med at lave noget (altså.. I det mindste ligne en der har et liv og for travlt til at sidde hjemme i lejligheden)..
Idag skulle jeg lige ud og snakke med studievejlederen, og der var heldigvis tid til mig, hvor jeg fik afklaret praktiske ting.. Fik osse besluttet mig for hvilket tolkefirma der vil være så heldige at levere tolke til mig.. Nemlig tolkebooking.dk. Tak til jer facebookers der har brugt min forespørgsel som  overspringshandling og hjulpet mig frem til det endelige beslutning.
Da jeg var færdig der, hoppede jeg på metroen og tænkte at jeg ikke gad hjem.. Så da det næste stop var Kongens Nytorv, hoppede jeg af og gik ind i magasin. Da jeg var nået op til 3. sal skiftede jeg mening og ville ikke fristes unødigt til at shoppe for penge jeg så absolut ikke har!
Hoppede på metroen igen og spekulerede tungt over hvad jeg nu skulle gøre. Endte på Frederiksberg og tænkte jeg kunne gå indtil jeg fandt en unlock your phone butik. Endte på nørrebro hvor der endelig var sådan en. Gik ind bla bla bla.. Og så gik jeg hjem.. Ifølge en ruteopmåler tilbagelagde jeg hele 5 km til fods.
Og så ankom mor og far og jeg fes rundt igen for at tage til Ikea og fixe sagerne og så videre. Så nu har jeg 1stk fladskærm på væggen (credits til farmor, for at have foræret mig sit tv), 1 stk toilethylde hvor jeg kan stille mine damede sager, 1stk ophængelig hylde til skabet, hvor alle mine sko står fint nu, 1stk ny ramme.. Ja det var det.. Men det føles så godt!

Ja.. Jeg har det nok med at overdrive ladhed og aktivitet.. Jeg har store problemer med at finde noget lige i midten… Måske skulle jeg arbejde på det? Imorgen?!


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Hybel · 9. juni 2011 kl. 22:59

No more Gallaudet? Var det ikke noget med du ville studere der i 4 år?

Sofie Heilmann · 9. juni 2011 kl. 23:03

No more gallaudet.. Medmindre jeg får et pengesum på 750.000 kr og ikke bliver optaget på ITU.. Føler mig mere sikker på at min bachelor kan bruges hvis den er fra Danmark.. Og så lyder Digitale medier og Design enormt spændende for nørden her..

Hybel · 10. juni 2011 kl. 17:04

Well, thats the way to go then. Klø bare på du!!!

Hybel · 10. juni 2011 kl. 17:04

ps – synes det år gik stærkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *