Ah, den søde barndom.. Jeg er venner med et par børn (teenagere i den tidlige alder) på facebook og det er så skide sjovt at se hvordan de beskytter sig selv mod at blive anklaget for at være forelsket med udtrykket: Jeg elsker dig som ven/inde.

Jeg kan huske da jeg var ligeså ung og smuk (og naiv i høj grad) at jeg osse brugte den der jeg elsker dig som min veninde.. Jeg kunne jo ikke have at folk skulle tro jeg var forelsket i dem, selvom jeg så gerne ville overøse dem med kærlighedserklæringer -som ven vel at mærke- fordi de var så fantastiske..

Kan I ikke osse huske det der: Jeg kan lide ham som ven.. Hvilket betyder: Jeg er skide forelsket i ham! Gør noget. Får ham til at se mig.. Vræææl..
For dengang kunne man ikke lide drenge uden at der var mere i det. Jeg gik hvert fald aldrig rundt og sagde at jeg kunne lide min barndomsven som ven.. Ham knuselskede (og det gør jeg stadig) jeg jo -som ven vel at mærke-. Men det kunne jeg ikke fortælle de andre, for jeg skulle ikke have noget med beskyldninger om forelskelse overhoved. Slet ikke når det drejede sig om barndomsvennen (!)

Jeg er glad for at jeg er vokset fra det, og kan sige til mine veninder at jeg elsker dem så højt, og osse sige at jeg elsker min barndomsven så højt at en verden uden ham ikke kan lade sig gøre (De grå hår jeg har er udelukkende hans skyld!).. Og det bedste er: Jeg bliver ikke beskyldt for at være forelsket i mine veninder eller ulykkelig forelsket i min barndomsven. De kan sætte pris på min kærlighed til dem.. Og omvendt.. Som ven vel at mærke……………….

Kategorier: Thought streams

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *