Nu med deleknap..

Det er mest for mit eget skyld, for jeg går da ikke og regner med at I er helt vild efter at dele mine tankestrømme som jeg er med at dele stinestregens illustrationer.. Men det er simpelthen et smart funktion hvis jeg synes at ALLE lige skal læse det her indlæg fordi jeg simpelthen synes det er så genialt.. Så lægger man det bare på twitter eller facen og vupti mine 5000000 ikkevenner kan lige få et kig med..

Narcissisme længe længe.. Hej hej

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *