Så har jeg siddet i toget i en times tid og ankommer snart til odense..
Det var umuligt at pakke for hvad fanden skulle jeg tage med ud over dyne og luftmadras?! Havde lovet M at tage pænt tøj med (sagde jo til hende at jeg skal gå i frivillig tøj, så jeg er sq fri for at tænke på tøj.. Men det synes hun ikke om).. Det udløste en større tøjkrise… Så ja… Folk skal nok få deres grin når de ser min enorme taske (som er venligst udlånt af kære søs – tror ikke du skal regne med at få den tilbage hel.. Undskyld)

Nå tøjkrisen udløste insomnia (søvnbesvær) og jeg tror det lykkedes mig at falde i søvn kl 6.30 eller noget… Nu skal jeg til møde nr. 1 kl 16 og kl 18 til møde nr 2.. Og bagefter skal der hygges for der kommer mange ansigter med, som jeg ikke har set i længere tid..

Fandens til en dårlig start på de fantastiske 2 uger med søvnunderskud!!

Og kom lige i tanke om at jeg midt i travlheden glemte at smide kartoffelsalaten ud!! Dang! Godt mor skal forbi lejligheden i løbet af ugen. Så kan HUN få fornøjelsen at smide det ud .. Der var faktisk en del tilbage og det smager så fandenivoldsk godt at det er syndt.

Nå, men jeg skal prøve at blogge lidt herfra. I mit egenskab som internet afhængig har jeg iPhone, macbook og internet plug-in som jeg har lånt (hapset) af min far.

Forresten fra i morgen af kan jeg ses på skærmen (ikke tv, that’s so last year – men online, right?!) på www.euro2011-deaffootball.dk

(De har ikke været ret kreative med hjemmesidens adresse synes det er et problem at huske.)

Længe leve narcissisme

Kategorier: Journalism

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Far · 26. juni 2011 kl. 22:24

web-adressen er forkert – det er .eu og ikke .dk
altså http://www.euro2011-deaffootball.eu

Katrine Heilmann · 4. juli 2011 kl. 12:45

Min elskede taske… hulk, græde, vræle!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *