Det tog lang lang tid men det lykkedes endelig..

Jeg fik unlocked min kære iPhone så nu kan den bruges med dansk simkort. Æren tilfalder Duffy, som synes jeg skulle prøve gevey hack simkort efter at have undersøgt det.

20110718-055350.jpg

Alt håb var forsvundet for længe siden, men tænkte at når det nu alligevel kan købes for billige kroner måtte jeg give det et forsøg. Lykken tilsmilede mig idag, for fra idag af kan jeg frit og kvit bruge min iPhone. Imorgen skal jeg ind hos 3 butikken og ændre mit abonnement så det ikke bliver for dyrt med al det data roaming jeg formentlig nok vil foretage mig.

Det var så lidt for nu. Glæder mig til at blogge i farten.

Kategorier: Technology

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.