Men efter en lang tids adskillelse (det ER en adskillelse, var utro med sony og samsung….) har mig og iPhone besluttet os for at prøve igen.. Jeg var aldrig tilfreds sammen med Sony og Samsung, for jeg blev ved med at savne iPhone.

Jeg er bare glad for at iPhone tilgav mig for mine udskejelser, men han kunne osse se sit eget fejl i det. Han blev ved med at holde fast i fortiden selvom vi er gået videre. Og selvom jeg prøvede at overtale ham til at tage det danske i sig, for han kunne altså ikke blive ved med at hænge i det amerikanske. Hvis han havde gjort det, tror jeg nok at jeg ville have afsluttet forholdet og ladet ham tage tilbage til USA.

Men så var det vi fandt en fantastisk parterapeut kaldet Gevey Sim, og han sørgede for at få iPhone til at indse at det at være væk fra mig er ikke til at leve med, og at han hellere ville give slip på det Amerikanske end at forlade mig.

Jeg var så glad da han endelig blev dansk. Og han fortæller mig osse nu at hans forældre AT&T havde hjernevasket ham til at forblive amerikansk forever og er så glad for at se det hele lysere nu. Vi glæder os til at være sammen i al den tid, indtil tiden er inde til at han skal upgraderes fra dreng til muskelbundt, kaldet den næste generation af iPhone. Een ting er sikkert, jeg skal aldrig mere lege sammen med Sony og Samsung. De giver mig heller ingen tilfredsstillelse som iPhone gør.

iPhone

Elsker dig min iPhone..

(tror jeg officielt er nødt til at finde på et drengenavn til iPhone, for lige nu hedder han Sophia.. Not so good?!)

Kategorier: Technology

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Torsten · 21. juli 2011 kl. 10:50

Hvad med at omdåbe den til Sofus?

Sofie Heilmann · 21. juli 2011 kl. 20:51

God ide. Har bestemt overvejet det, men problemet er bare at min iPod touch hed sofus. Men måske skal vi bare kalde min iPhone for en efterfølger og kaldes Sofus den Anden? Og når 5’eren kommer, skal den hedde Sofus den Tredje osv?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *