20110719-040036.jpg

Så fik jeg en ny oplader. Havde en oplader der ikke funkede så tog hen til eplehuset for at spørge hvad de kunne gøre.
Ingenting!! Du kan købe en ny til 599 kr! Blev der sagt.
Nå tænkte jeg. Det ser vist ud til at jeg er nødt til at købe et.
Men ville ikke bare sådan lige give op, så jeg besøgt humac og vupti. En ny oplader fordi jeg har applecare!

Besøger fandme aldrig eplehuset igen! Nu er humac min foretrukne forhandler når det kommer til Apple genstande!

Kategorier: When...

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.