Jeg er sikker på, at I har lagt mærke til at jeg har lavet et nyt kategori der hedder “When…”, hvor jeg nærmest kun billedeblogger. Grunden til jeg besluttede mig for dette, er at jeg ville have et sted, hvor jeg kunne lægge billeder op med små kommentarer. Elsker at tage billeder, især nu hvor jeg har min hipstamatic app. Så er det meget sjovere.

Kiggede på tumblr og fik endda oprettet en, men så så jeg hvor upraktisk den var mht design af “bloggen”. Og da jeg så at det kaldes for blogging, synes jeg det var dumt at oprette en anden blog, bare for at billedeblogge, når min egen blog er forsømt nok i forvejen. Så nu hvor jeg har en iPhone der virker herhjemme i Danmark, kommer der sikkert endnu flere indlæg der blot består af et billede.

Hvorfor jeg har valgt at det skal være på engelsk, må I ikke spørge mig om. Jeg tror bare jeg godt kan lide ordet “when…” Det virker lidt fredfyldt i min verden. Anyway, håber I vil nyde det nye tiltag i min blog…


Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *