Jeg vidste godt at matematik på B niveau ville være en leg, men jeg må indrømme at jeg keder mig så meget netop fordi det er for let. Jeg har allerede lavet afleveringerne til imorgen og til på fredag. Og det gjorde jeg i skoletiden, mens alle de andre knoklede med de 3 opgaver vi havde fået halvanden time til at regne på. Jeg var færdig allerede efter 30 minutter, og tænkte at jeg ligeså godt kunne gå igang med at lave afleveringerne.

Jeg var færdig med afleveringerne allerede en halv time før timen sluttede, så spurgte læreren om der var andet han ville have mig til at regne, hvor han sagde, at jeg godt kunne smutte nu.

Jeg er vist ikke den eneste der har opdaget, at jeg har det lidt for let i skolen, for mine klassekammerater spørger osse mig om hjælp til hvordan de skal løse deres opgaver. Jeg må indrømme at det er lidt underligt at JEG bliver spurgt, men på den anden side, så har de måske lagt mærke til at jeg laver opgaverne på Nul komma fem?!

Men ikke desto mindre, slapper jeg af! For jeg vil skal og kan have et karakter der er højere end 10.. Mindst.. Bare for at grine ITU lige op i fjæset. Man skal aldrig undervurdere en der har haft A+ (2årigt A niveau) i gymnasiet. Har tænkt mig at kontakte dem i studiekontoret som en af de første ting jeg gør hvis jeg bliver opdaget. Lidt a la: Næste gang kan I godt bare acceptere en der fik 2 i matematik på A niveau, for det er slår stadigvæk at have 7 i matematik B….

Men er glad for at jeg kan se frem til at besøge min søster, K. på torsdag.. Det er kun 2 skole dage til, og så kan jeg græde ud hos hende over hvor hårdt!? jeg har det med skolen…

11 dage tilbage til jeg får besked om optagelse!

Kategorier: Education

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *