20110720-091640.jpg

Because you’re bored.

Jeg tror jeg er nødt til at købe en eller anden tv pakke snart. For det er begrænset hvor meget ens computer kan underholde en om aftenerne hvor jeg som regel ikke laver noget. Jeg har rigelig læsestof på reolen, men er ikke i humør til at læse nogen af dem.
Må ønske mig nye bøger til fødselsdag sammen med Disney film og regn tøj fra helly Hansen.

Kategorier: When...

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *