When you just can’t wait

20110721-093452.jpg

To have a little niece or nephew.

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 meninger om “When you just can’t wait”

  1. Ja, det krævede lige at min iPhone virkede ude i den store verden og ikke kun i hjemmet. For nu er det da 10 gange sjovere at blogge om dagens indfald..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *