Nu er der gået endnu en uge af den der turbokursus, og jeg har været i skole hvert eneste dag, selvom det er svært at komme op om morgenen, netop fordi jeg ved hvad der venter mig (er du i tvivl, så se her!) i skolen. Jeg har haft moralen højt i denne uge, da der er andre faktorer der spiller ind i mit liv i øjeblikket der osse kræver selvdisciplin på højt niveau.

Fordi jeg så har været meget rastløs i denne uge, hvilket resulterede i en skinnende ren lejlighed, er jeg begyndt at tro på, at jeg faktisk ejer det der såkaldte selvdisciplin, jeg ikke har set en kegle af siden jeg forlod barndomshjemmet, hvor jeg kunne låne mine forældres disciplin (aka. DU SKAL, DER ER IKKE NOGET DER HEDDER: “GIDER IKKE!”!). Ak det var søde tider..

Nå men jeg er i ekstase over min nyvundne selvdisciplin og har derfor besluttet mig for at nu er det nu. Det er nu jeg skal gå igang med at løbetræne.. Jeg har været så optimistisk, at jeg har valgt en løbeprogram, hvis mål er at jeg skal kunne købe halvmarathon om 30 uger.. Så er nødt til at løbe i 30 uger mindst…

Krydser fingre for at min nyvundne selvdisciplin varer ved!

Kategorier: Running

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *