Den første løbetræning er overstået, hvor jeg virkelig startede småt. Som i: 5 minutters rask gang, og så 2 minutters langsom løb. Sådan var det i 38 minutter, og jeg må indrømme, at jeg selvfølgelig blev en smule forpustet.. Men kan mærke, at det bare handler om en meget dårlig kondition og at hvis jeg fortsætter med at løbe, så skal konditionen nok komme.

Jeg oprettede en profil hos iForm.dk, hvor jeg fik et standard løbeprogram, hvis mål er at jeg kan løbe en halvmarathon om 30 uger. Jeg ved godt at det er meget ambitiøs, men jeg synes det er sjovere at stille store mål foran sig, sådan at den kan fungere som gulerod for æslet her.

Det kunne være RIGTIG fedt hvis jeg formår at gennemføre et halvmarathon den 13 februar. Jeg er osse nødt til at stille løb i bero i de koldeste dage da jeg har læst at det ikke anbefales at man løber når chill-faktoren ligger på under -15 grader. Men de anbefaler ellers at man osse tager ud og løber selvom det er koldt, da der kræver mere arbejde for kroppen, og derved forbrændes der flere kalorier (jeg gætter på at dette osse gælder for en bedre kondition..)

Måske jeg skulle kigge efter hvor der er halvmarathoner her til foråret. Og for en gangs skyld kan jeg osse tilmelde mig de forskellige kvindeløb der altid finder sted i foråret.. Ville være hyggeligt!

Men i første omgang skal jeg lige fokusere på at det bliver en rutine og ikke noget der glemmes som alle de andre gange jeg har forsøgt at starte med at løbe.

Her kan I se mit løbe kalender for resten af 2011:

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Jan · 23. juli 2011 kl. 20:49

BT-halvmarathon plejer at ligge i slutningen af marts, så det passer rimeligt med planen. Så ska du bare vedligeholde formen i en måneds tid.

Sofie Heilmann · 24. juli 2011 kl. 18:06

Så må jeg jo tilmelde mig til BT halvmarathon i slutningen af marts, så jeg holdes motiveret helt frem til slutningen af marts.. Ku være fedt at gennemføre det, og så bagefter gennemføre Copenhagen Marathon i maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *