Den søde (ondskabsfulde) ventetid

20110724-024239.jpg

Der er stadig 6 dage tilbage til jeg får besked om optagelse. Det er langt tid at vente! Postkassen står bare ved indgangen af opgangen og griner af mig fordi den ikke indeholder det jeg så gerne vil have NU!

Lad det nu blive lørdag snart så jeg får vished af hvad jeg skal lave de næste 3 år!

Udgivet af

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 meninger om “Den søde (ondskabsfulde) ventetid”

  1. Jeg venter spændt også på et brev fra uddannelsen, og hvad hedder hjemmesiden som du har lagt ind her på blog? For jeg er også meget spændt om jeg bliver optage ind eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *