Jeg vil bare ud og rejse.

Og jeg satser hårdt på at have overstået alle eventuelle eksamener inden juleferien! For hvis det er tilfældet, rejser jeg fra Danmark den. 26. december og bliver i Chiang Mai, Nord Thailand frem til skolestart i enten slutningen af januar eller starten af februar. Jeg er fuldt ud indstillet på, at det hedder fest sjældent, lev af havregrød (tvivlsomt hvis jeg skal være istand til at træne til en halvmarathon! og desuden har jeg afsat 1000 kr til fornøjelser – men det betyder ikke at de skal bruges op…).

Hvis det ikke er tilfældet, tager jeg alligevel ud og rejser til et varmt land i de(n) uge(r) jeg har ferie.. For jeg skal have gjort has på vinterdepressionen og matheden der altid overvælder mig i vinterperioden.

Og så. Fra Juli af skal jeg osse være i udlandet indtil studiestart hvor jeg nu skal tage mit udlandsophold i det andet år af studiet.

This is life for me! Nu skal jeg fejre min søndag med mexicansk mad.. Det er fortjent, siger det bare!

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *