Var heelt ude på sundbyvester plads for at glo fodbold (glo og glo, jeg var da i det mindste tilstede).

Når man er sammen med Astrid og Lotte er det sjældent at der ikke kommer nogle små ting som giver et smil på læberne..

Vi sad 3 tøser på græsset og forsøgte ihærdigt at følge med kampen. Men sidde for længe på hård grund er ikke rart for nummeren. Lotte rejser sig op, og med et hyl opdager hun at hun skam har sat sig lige der hvor der var en fugle klat. Hendes kønne forårsjakke fik nogle fine hvide pletter, og Astrid og jeg fik os et godt grin.

Snakker man for længe med Astrid, dukker der altid gode teorier op. Vi havde gloet på en af fodboldspillernes stænger, og de var tyndere end min arm.
Piger har aldrig fedt på sig, det ved vi alle, så Astrid proklamerede med at det var muskler hun havde på sit lår.. Det samme gjaldt altså hendes mormor arme. For at citere nogenlunde: “løse muskler der har flyttet sig” Yæs.. Jeg ku ikke være mere enig.

Samtidig endte jeg med at blive Astrids støtteperson. Hun har tilsyneladende en hukommelse som si, for 5 minutter efter vi havde snakket om den geniale teori, måtte hun spørge mig hvad det nu var for en genial teori vi havde snakket om.
Ovenikøbet da vi sad i bil på vej til amagerbro st, måtte jeg komme hende til undsætning igen. Lotte ville sige sms ved, mens Astrid spørger: sms om hvad?? Her støttede jeg hende ved at sige langsomt: SMS VED.

Må overveje om jeg ikke skal en tur til kommunen og kræve løn for den indsats jeg har ydet for Astrid.. Der er jo tale om en svær blondine!!!

Kategorier: Guldkorn

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.