Saa er jeg kommet godt her til Taipei.. Det var en lang flyvetur, men den var ikke saa slem som jeg troede den ville vaere… Det var haardest i de forste 3 timer, og derefter var det som om at kroppen og sjaelen bare accepterede at man skulle sidde endnu 7 timer.. Jeg tror ikke jeg fik sovet saerlig meget… (Det lyder  nok underligt naar jeg siger tror, men havde min sovemaske paa kl 00.30 og tog den af 3.00.. Kan i se hvad jeg mener? Har ingen fornemmelse af hvor stor en del af tiden jeg sov..)
Flyet var proppet af dove..Floj med en del af det danske team og saa var den litauiske team osse med, saa der var tegnsprog overalt.. Ikke saa underligt at jeg folte mig hjemme vel?

Naaede sikkert til Taipei efter mellemlandingen I Bangkok (Der er ikke noget at fortaelle om flyveturen til Taipei, medmindre i vil hore om alle de dromme jeg havde mens jeg sov i de 3timer..)
Saa var endelig naaet til destinationen… Kan lige fortaelle jer at det foltes som en sauna at komme ud fra den kolige lufthavn.. Ingen Problemer med at komme fra  Lufthavn  til Hostel, bortset fra lidt fare vild ting.. Men havde altsaa sovnunderskud ikk’? Saa jeg er undskyldt..

Naa, men jeg havde jo ikke i sinde at blive i hostellet hele dagen, saa jeg drog ud paa eventyr.. Eventyr blev det.. Mine fodder hader mig lige nu.. Har lovet dem en pedicure (naturligvis en meget billig en, ikk’?) Jeg provede at se om jeg kunne finde ud af metroen.. Hostellet gav mig et praktisk kort over byen og metro.. Hun forslog osse at jeg skulle have et easycard, hvor der er penge i. Saa slipper jeg for besvaeret med at skulle kobe et billet hver gang.. Den skal jeg nok blive glad for.. Jeg ville hen og se Taipei Arena, og osse for at se om jeg kunne skaffe billetter. Det tog mig vist halvanden time at finde derhen.. Men jeg fandt det.. Fandt ud af at det var min distraethed der var skyld i det, for det var NEMT at komme dertil, opdagede jeg lissom paa tilbagevejen.. Naaede osse at gaa HELT forkert paa tilbagevejen.. Det er Jetlag.. Ikke min fejl. Men paa den anden side, kender flere af taipeis veje nu.. Det er jo ikke daarligt (hvilket mine fodder er meget meget uenig i, men pedicure senere..)
Der er en underground mall her, og osse der formaeede jeg at fare vild paa vej hjem.. Det gaar bare vildt godt. Men jeg morer mig i det mindste over mig selv.. Men er overbevidst over at jeg ikke er mig selv efter mindst 13 timers flyvetur…

Nu er Helle her, saa skal vi ud have noget aftensmad.. Tror mine fusser bliver gale, men pedicure, ikk’?

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Christina B · 3. september 2009 kl. 11:13

Det lyder godt at du fløj sammen med en del af den danske team 😉 Vidste du det godt eller? Wow, imponerende at du turde at færdes alene i Taiepi 😉 Men godt at Helle er der nu 😉

Sofie Heilmann · 3. september 2009 kl. 17:22

Hehe, Det var faktisk ingenting.. Faktisk hyggeligt at gaa rundt fare vild hele tiden..Men det er klart bedre med Helles selskab.. Saa gaar jeg ikke og snakker med mig selv.. Haha..
Opdagede det med at skulle folges med en del af danske team for en maaned siden, saa var forberedt.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.