Det er ikke logn naar jeg siger det her, jeg er simpelthen forelsket i Taipei… Det er en varm by, folk er enorm sode…
Vi var desperate efter at faa nogle billetter, saa vi har simpelthen vaeret paa billetjagt halvdelen af dagen.. Okay, vi vaagnede altsaa forst kl 11.30, hvilket bestemt ikke var meningen!! Vi ville gerne have vaeret afsted fra kl 10 af, men saadan blev det ikke efter en lang flyvetur, og efter min lange trave pinsel gaatur igaar.. Vi var skuffet over at vi sov saa laenge, saa det kunne bare ikke gaa hurtigt nok med at komme ud.

Og saa var billetjagten begyndt… Vi provede saadan set OVERALT.. I en starbucks cafe, hvor det rygtedes at de havde givet billetter vaek, (hvilket naturligvis ikke var sandt, de giver altsaa gratis drikkevarevaek forVIP HMF), og her var der 2 sode taiwaneser, som straks stod til og provede at ringe til, jeg ved ikke hvem, men vi sad altsaa i starbucks i ca. 1 time.. Saa de kaempede virkelig,men dog gav det ikke resultater… Suk.. Vi tog saa hen til et storcenter, hvor der var billetsalg.. Der fik vi billetterne til Lukningsceremonien, saa det er da bedre end ingentng.. Vi ville saa hen til Taipei Stadium, bare for at se om der maaske var noget der som jeg oversaa igaar, men det var der ikke. Igen igen banket ind i muren.. Da besluttede for at opgive det indtil paa lordag, hvor vi vil staa i ko i haab om at der pludselig er plads,eller hvis vi finder nogle billethajer… Vi gik saa for at finde Fullerton Hotel hvor det danske team bor.. De var naturligvis ude at spise aftensmad da vi kom, (ja klokken var saamaend allerede blevet saa meget) og vi spiste en laekker maaltid som bestod af kylling og RIS.. Indtil videre er jeg ikke traet af det, men hvis jeg skal have ris hver eneste dag i 4 maaneder, tror jeg at jeg tilsidst braekker mig bare af synet af ris…
Vi fandt forresten ud af at naar vi flytter til Kiri’s House, kommer vi til at vaere naboer til det danske Team.. Sjovt sammentraef, for Kristine reserverede stedet for det danske team overhoved havde fundet ud af hvor de skulle bo.

Helle og jeg har faaet 2 nye folgesvende, et par laekre fyre der hedder Frode og Freddy.. Jeg uploader billeder af dem imorgen paa Helles computer.. De vil folge os resten af vores rejse, og Frode vil folge mig efter Taipei.. Saa jeg maa lige se hvad Britt siger til det.. Haaber hun accepterer det, for han er SAA sod.. Men skal jeg vaere aerlig, tror jeg faktisk hun vil affinde sig med det, for hun kan garanteret ikke modstaa hans charme..! Men tror han bliver GRON af misundelse naar han skal dele mig med Britt… Men han er bare saa skon…

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Christina B · 3. september 2009 kl. 19:05

WOW, allerede forelsket 😉 Hvilke land er Frode fra?

Sofie Heilmann · 4. september 2009 kl. 20:02

Fra Taipei.. ;D

Christina B · 5. september 2009 kl. 10:04

😉 Ja nu har jeg set at du driller os 😉

Katrine Heilmann · 16. september 2009 kl. 09:28

Nu efter flere uger har jeg forstået joken.. Jeg er ikke for kvik.. Jeg synes det var såååå underligt at en fra taipai skulle hedde Frode?!
Glæder mig til at se billeder fra rejsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.