Og jeg har nu lidt tid til at skrive her paa bloggen.. Den har godt nok vaeret forsomt de sidste 10 dage, og det er jo ikke saa godt, for saa kan i derhjemme jo ikke folge med mig paa min rejse..
Men i det store og hele er der faktisk ikke vildt meget at fortaelle om Deaflympics.. Jeg lavede saadan set det samme hvert eneste dag.. Som regel var dagens program: Fodbold, en anden aktivitet, spise aftensmad, og saa paa The Brass Monkey, som er en bar hvor alle dove kom for at mode hinanden.. Tror kun der har vaeret en enkelt dage undervejs hvor jeg ikke har set fodbold… Saa i kan nok forestille jer hvor traet jeg er af fodbold lige nu.. Derfor, ingen fodbold resten af turen…

Naa men, Taipei er faktisk en ret moderne by, og ikke saa primitiv som jeg havde forestillet mig.. Der er 7 eleven ved hvert eneste hjorne, Macdonalds hvert 200. meter, taxa over det hele, endnu flere scootere der hele tiden er ved at kore andre ned, shopping over det hele.. Det er lige noget for mig.. Elsker storbyens kaos, saa har ikke haft hjemve forlobligt..
Det storste PLUS ved Taipei er befolkningen.. De er vildt sode mod alle, og meget hjaelpsomme, hvis man bare ser en lille bitte smule lost ud..
Det storste MINUS ved Taipei er faktisk taxaerne.. Enten er Taipei meget svaert at finde rundt i eller osse er de totalt uvidende om deres egen by.. Ofte maa jeg dirigere vejen hen til destinationen, og man har altsaa virkelig et problem hvis man heller ikke selv kender vejen til destinationen.. Saa er det meget bedre at tage Metroen, hvilket for iovrigt fungerer rigtig godt… Man kan komme overalt med metroen, og det er meget let at finde ud af det..
Har kobt saadan en magnetkort, hvor der ligger penge i, saa jeg ikke behover at kobe en billet hver gang jeg skal med metroen.. Det er hammerlet, og jeg ville onske Danmark osse havde det system, saa man ikke behovede at gaa amok over at man ikke har de 21 kr man skal bruge til bussen…

Deaflympics sluttede igaar, og jeg var med til lukningsceremonien, s0m jeg godt kunne have vaeret foruden.. Det var rigtig kedeligt… Vi sad bare og kiggede paa sportsfolkene spise deres aftensmad.. Underholdningen var frygtelig kedeligt, og underligt nok er der ikke saa meget fokus paa tegnsproget og det visuelle.. Der var flere der sang, og talerne talte mens der var en lille bobbel paa skaermen man slet ikke kunne se, hvor der var en der tolkede… Umuligt og kedeligt.. Ville meget hellere have lavet noget andet.. Men bagefter var der et brag af en fest paa vores stamsted, The Brass Monkey bar..

Dem der ejer baren maa have tjent en masse penge paa os, for der var overfyldt, og folk stod osse udenfor og snakkede.. I foregaars kom politiet forbi for at faa folk ind paa fortovene, for der var saa mange at folk osse stod paa gaden.. Og for forste gang i mit liv har jeg oplevet en 7 eleven lukke… Grunden til at de maatte lukke er at politiet haabede at maengden ville tynde ud hvis den blev lukket.. Og det virkede skam.. Naeste aften, som var igaar, stod politiet og var klar til at holde os inde paa fortovet, og det var forbudt at kobe alkohol inde i 7 eleven.. Det smarte ved Taipei er at der er 7 eleven over det hele, saa folk gik bare hen til en anden 7 eleven og kobte deres oller der.. Saa jeg tror faktisk osse at 7 eleven har tjent hulens masse paa os dove.. Rart at kunne bidrage til andres okonomi.. 😉

Naa, men jeg tror det var det hele for nu.. Saa maa vi se om jeg kan holde min blog opdateret lidt oftere fra nu af, hvor deaflympics er slut..

PS. Danmark fik 1 medalje med hjem.. Orienteringsholdet vandt bronze i stafet.. Dejligt at Danmark ikke skulle tage tomhaendet hjem som de gjorde for 4 aar siden…

PPS. Jeg burde nok lige naevne at Frode er en maskot for deaflympics.. En fin lille gron bamsefro.. 🙂 Britt har accepteret at han folger mig under rejsen.. Har provet at uploade et billede af ham, men der var tekniske problemer, saa pga. for lidt taalmodighed opgav jeg det hurtigt.. Men han kan ses paa min profil i Facebook..

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.