På arbejdet blev jeg udsat for mit (indtil videre) livs værste oplevelse.. Jeg mener det virkelig, det var traumatisk!

Jeg skulle skifte ble på et barn, som havde skidt i bleen.. Det stank helt op til månen, og jeg var sikker på at jeg ville dø under forsøget.

Da jeg så fik bleen af barnet, var den tonstung, og jeg kunne desværre ikke undgå at fådet at se. Jeg ved ikke hvordan jeg kan beskrive det bedst, men det var (og nu er jeg klam! men vil dele min smerte med jer) hård mave lignende lort i et STORT klump.. OG DET STANK!!

Nummeren var fuld af lort, så måtte vaske det væk.. Traumatisk siger jeg jer.
Det har ført til en konklusion, nu med 100 pct sikkerhed :

Ingen børn til mig.. Vil ikke gennem det slags i HELE 3 år..

Har længe sagt at jeg ikke vil have børn, for kan ikke forestille mig at have ansvar for et helt liv i 18 år.. Det er lang tid! Og nu har jeg fået endnu en grund til ikke at få børn.. BLEER!!!

Kategorier: I don't want!

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.