Jeg er nødt til at indrømme, at jeg er dårlig til at tage billeder – jamen hvert fald i øjeblikket. Jeg har mine perioder, hvor jeg med største glæde tager billeder. Men ligenu er jeg nok inde i den periode, hvor jeg bare stinker til det (og endnu værre, jeg har lektier for til på torsdag, hvor jeg skal aflevere 10 billeder af hvad jeg nu kan finde på at knipse). Jeg er nødt til at starte på det. -Nogen der har nogle ideer for motiver? Jeg ved godt at det kunne være alt… Men det ville være rart med inspiration. Jeg er ikke så inspireret i øjeblikket. Måske handler det hele bare om at få mit kamera ud af tasken (sjovt nok så har jeg gået rundt med mit kamera i min taske hele tiden… Måske skulle jeg bare tage det frem og lege turist?)

Jeg er osse nødt til at indrømme, at jeg endnu ikke har taget mit løbetøj ud af gemmerne i skabet og taget løbeskoene på fødderne. Det er jeg altså nødt til at starte på. Men det er svært at komme igang, for jeg har et skema, hvor jeg er på farten fra 8 om morgenen helt frem til 6 om aftenen (for i øjeblikket er det faktisk til kl 20, med alle de rush for sororities man kan joine her på Gallaudet – mere om det senere). Er det ikke retfærdigt, at jeg lige først vil have styr på mine rutiner med hensyn til skole og arbejde? Og når jeg har styr på det, kunne jeg starte med at løbe faste dage om ugen? Eller er det bare endnu en undskyldning?

Men i det mindste: Jeg styrer bare det der med skole og arbejde. Lægger mange kræfter i disse områder for at gøre det skide godt. Og så er det da osse godt at jeg er begyndt at blogge lidt mere regelmæssigt igen, er det ikk’?

English:
I have to admit that I suck at taking pictures – well for now at least. I have my periods where I’m very happy to take photographs. But now I’m in a period where I suck at taking picture (even worse, I have an assignment on thursday, where I have to deliver 10 photos of whatever I can find). I have to get started on that. – Anyone got ideas for motives? I know it could be everything… But would be nice with inspiration. I’m not so inspired for the moment. Maybe it’s all about getting my camera out of the bag (the funny thing is that I’m walking around with my camera in my bag all the time… Maybe I just should pull it out and play tourist?)

I have to admit that I haven’t found my running clothes out of the closet and put my running shoes on my feet. I have to get started on that. But it’s hard sometimes, especially when your schedule is 8am – 6pm (this week I would like to add 8pm, because of all the rush for the sororities) What do you think? Isn’t it fair that I have to find my routine with school and work, and when it’s found, I get start to schedule my running too? Or is this just another excuse?

But at least: I rule this stuff with school and work! Putting a lot effort in all parts in these areas. And it’s good that I started to take time to write this blog, isn’t it?

Kategorier: Gallaudet

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

4 Kommentarer

Far · 7. september 2011 kl. 06:22

@fotografering – find et tema – hvad som helst – politik i US, pizza i Washington eller sten på vejen (fysiske – eller i overført betydning) – eller “get started” hvordan kan man skildre det (din egen fotoblokering

@motion – det er rene undskyldninger – just get started 🙂

Elisa Hansen on Facebook · 7. september 2011 kl. 07:09

hehe der fik du vist lidt morgentæv af farmand

Elisa Hansen on Facebook · 7. september 2011 kl. 07:10

sorry dansk-tid-morgentæv

Klejs · 8. september 2011 kl. 06:59

Døre, alle slags. Dan en historie om åbne og lukkede døre også i overført betydning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.