Jeg ved virkelig ikke hvad jeg havde forventet af Shanghai.. Det er relativt nyt alt sammen. Det skulle osse gerne vaere verdens mest hurtigt udviklende by, saa hvorfor ikke.. Men jeg havde forventet noget af the Bund.. Noget med en anderledes atmosfaere en masse der prover at saelge lort til os turister.. Men der var bare intet af det.. Nul og nada.. Grunden er simpel, der er en omfattende renovering igang der, saa den er slet ikke som den burde vaere. Udsigten til floden var spaerret af plader der skulle gemme det grimme renoveringssyn vaek.. Men synes egentlig det gjorde det vaerre.. Naa, men vi fik altsaa Nanjing E. Rd. at se om dagen.. Ikke lige saa kont som om aftenen.. Stadig ligesaa mange mennesker om dagen som der er om aftenen.. Klaustrofobisk.. Stadig ligesaa mange der prover at saelge idiotiske tingel og tangel og saa saelge falske maerkevarer (de gor det ikke offentlig.. De viser billeder af det de har, og saa skal man formentlig folge dem til en hemmelig gyde hvis man er interesseret) Der er ingen muligheder for at prutte om prisen, saa shoppinglysten er der ikke rigtig.. Det er meget sjovere at shoppe naar man ved at man har sparet en million..

Anyway, vores hostel er faktisk udmaerket.. Dog er det ikke saa fedt at sidde ved computeren saa laenge da man skal staa op. Ingen mulighed for at sidde (selvom det er lykkes mig at fiske en stol frem og sidder nu med meget hojt haevede arme, for at skrive denne blog.. Gad vide hvilke skader det gor?)

Der er 2 pussenuttede hundehvalpe paa kun 3 maaneder.. Alle som kender mig ud og ind kan vel gaette jer frem til hvad dette betyder.. Til jer der ikke kender mig ligesaa godt, betyder det at jeg sidder derude og leger med dem ved hvert givent mulighed.. De er simpelthen saa dejlige.. Det er 2 piger der hedder Lily og Lucy.. Foretraekker Lily eftersom hun er den mest vilde.. HEHE.. Britt er vild med Lucy saa det passer udmaerket at vi har fundet hver sin yndling at kaele med.. Der er osse katte men dem gider jeg ikke at snakke om..

Vi har osse formaaet at vaske de sidste 2 bunker vasketoj der har ventet laenge paa at blive vasket.. Det er dejligt at have rene underbukser igen.. Altsaa ikke fordi jeg ligefrem har gaaet rundt med de samme underbukser i en uge.. Men har spenderet en hel dag igaar uden underbukser, hvilket ikke var helt saa komfortabelt.. Havde min natshorts paa indenunder tojet, men det er ikke lige saa komfortabelt som et par laekre nyvaskede underbukser..

For i ovrigt er jeg og Britt blevet budt grundig velkommen af myggene her i Shanghai.. Britt har dog formaaet at faa flere myg end jeg har faaet.. Det kan jeg godt lide.. 😉 Ved ikke om Britt er enig med mig..

Vi har osse formaaet at lege topmodeller for en masse Kinesere.. Det var isaer slemt idag da vi sad og tog et kort hvil paa en lille trappe op mod en bygning.. Kineserne troede skam de gjorde det meget privat, men vi saa det hele.. Da vi begyndte at taelle naaede vi op paa tallet 6.. Men der er sikkert mange flere som vi ikke fik talt i starten da vi havde sat os.. Jeg gad altsaa vide hvor mange billeder jeg er med paa i Kina og i Taiwan..!

Men tror jeg ved hvordan det er at vaere en hollywood star nu.. Der kan jo ikke vaere stor forskel at have paparazzi efter sig som at have Kinesere efter sig vel?

For i ovrigt ville jeg bestemt ikke brokke mig hvis nogen ville donere 5000 kr til en computer.. Jeg hader at skulle laaene hostellets computer, for den er altid komplet umulig at bruge, altid ukomfortabel (ja ja gaar alt for meget op i komfortabilitet for tiden) at staa ved eller sidde ved.. Ikke altid tilgaengeligt, og det jeg skal paa nettet er selvfolgelig altid vigtigere end andres goren og laden.. 😉

Kategorier: Not categorized

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.