Det har taget mig noget tid at faa tid til at opdatere denne blog.. Grunden (eller maaske undskyldningen?) er simpelt: Forst formaaede jeg med stor stil at score mig en omgang forkolelse og bihulebetaendelse den sidste dag i Shanghai.. Noj hvor var det en strid omgang… Da jeg saa endelig blev rask modte vi nogle dove fra Hong Kong tilfaeldigt. Faktisk var det praecis den gut jeg havde sendt sms til tidligere paa dagen, men pga. et eller andet underligt kunne jeg ikke modtage hans sms’er.. Ja min mobil strejker formentlig i ojeblikket, saa hvis jeg ikke svarer pa en sms, saa er det med hojest sandsynlighed at jeg ikke har modtaget den.

Anyway, det er hammer fedt at blive guidet rundt af lokale.. Man ser meget mere end man ville have gjort paa egen haand.. De bemaerke forskellige ting til en, som man faktisk ville vaere gaaet blindt forbi, helt uskyldigt uvidende om hvad man lige er gaaet i glip af. De ved osse hvad der er vaerd at se, saa indtil videre har vi faaet set Hong Kong fra toppen on the Peak.. Vi har set verdens(?) storste Buddha oppe i Victorias Park.. Her gik vi hele 400 trin op til statuen.. Troede jeg skulle do af det, men min krop har vist ikke glemt at jeg engang har boet paa 4 sal i Aarhus, saa det forekom mig ikke saa vanskeligt. (Var pivstolt af mig selv vel at bemaerke)

Britt har vaeret til fodbold traening (okay, kun den sidste del, nemlig traeningskampen) sammen med de lokale dove.. Hvor var jeg bare stolt af den tos da hun lige skubbede bolden ind i maalet med hoften efter en hjornespark.. Folte mig som en foraelder der sad i sidelinien.. Maa se at holde op med at vaere saa sentimental…

Vi har spist middag med dem (5 fra Hong Kong, 1 fra USA, 1 fra Korea og saa os 3 danskere)

Naa ja, Mette joinede mig og Britt for 3 dage siden.. Flere i selskabet er altid enormt hyggeligt..

Middagen var et-eller-andet-jeg -husker-ikke-navnet.. Det var en stor gryde, hvor der er kogende vand i (maaske med krydderier osse??) hvor vi saa kunne smide kod, fisk, gronsager og alt muligt andet jeg ikke kan saette navn paa.. Aegte typisk Hong Kong mad.. Jeg gad vide om nogen ville undre sig, hvis jeg primaert kun spiste majs, oksekod og ris?? Forsvarer mig dog med den faktum at jeg ikke var den eneste dansker der nippede til det velkendte.. Det rigtige danske mad er begyndt at savnes, men saa er det osse kun det.. (Uhm, leverpostej..)

Svimminpools har Britt og jeg nydt godt af 2 gange mens vi har vaeret her.. Der er udendors svimmingpool her, og forste gang kunne jeg se at folk med handicap kunne komme ind for $9 mens almindelig voksne kunne komme ind for $19.. Ohm, det ligner mig ikke, men det lykkedes mig at faa Britt og mig ind for $9 ved at udnytte vores dovhed.. Er ikke stolt af DET, men jeg er stolt af at jeg sparede os $10.. Det er naermest blevet til en sport, det der med at spare alt muligt..

Egentlig skulle vi kun have vaeret her i 4 dage, men det endte med at blive 8 dage.. Imorgen (d. 16 Oktober) smutter vi til Macau, der er Asiens svar paa Las Vegas.. (Tror lige jeg vil prove at vinde et par gyssere der..)
Som jeg har forstaaet paa Jacky (vores gode ven her i HK) skal vi osse feste.. (JUHU) Baade Britt og jeg har savnet det, saa det bliver hammergodt at komme i feststemning med en stor flok dove igen.. Drommen om Taipei-aeraen er kommet tilbage igen..

Bagefter bliver det en tur tilbage til Kina og saa er sydostasien endelig klar til mig og Britt.. Vi glaeder os til at se andet end Kinesisk.. HK var en fin afbraek, men det er stadig for taet paa Kina.. Vietnam, Laos og Thailand venter os.. Forhaabentligt kan jeg skrive her i bloggen om max 5 dage at jeg nu er ankommet til Vietnam.. 🙂

Naa nu maa jeg hellere vende tilbage til det jeg oprindeligt skulle lave, nemlig et par artikler til Visualis.. Havde lige glemt hvor god jeg er til overspringshandlinger…

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

1 Kommentar

Kristine · 26. oktober 2009 kl. 17:59

Ja udendørs svømmehallen er bare så dejlig under opholdet i HongKong! Fik også benyttet af det 2 gange og med handicap pris ligesom jer 😉
Ved ikke om I lagde mærke til at der kom for det meste bøsser i udendørs pool? I de 2 dage vi var der, var der bøsser over det hele.. hi.. Og stor sol-olie forbrug havde de! Vildt meget! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.