Guilin er helt forskelligt fra det jeg havde forestillet mig. Min forestilling var at det ikke rigtig lignede en by, men var blot smukt natur med smukke bjerge og en flot laekker flod mellem bjergene. For enden af floden er der en smuk smuk vandfald. Solen skinner og alt virker perfekt. Man foler at man er i paradis, man aldrig vil vaek fra. Et sted hvor man kan finde roen i sig selv og i omgivelserne.

Desvaerre er det meget sjaeldent at virkeligheden lever op til min fantasi. Om muligt har jeg nok laest alt for mange boger (det faar i skylden for, mor og far) og set alt alt for meget tv (den del paatager jeg mig ansvaret for. Det var mig selv der kobte mit forste tv)

Virkeligheden er aabenbart at man skal bestille en tur til drommeomgivelserne. Ikke fordi det er sindssygt dyrt, men jeg er ved at vaere traet af at bo i byer, langt fra drommestedet.

Vietnam er det sidste sted hvor jeg vil acceptere at bo i stinkende byer. Laos og Thailand, da vil jeg bo midt i alt det skonne natur. (okay, med undtagelse af Bangkok. Er nodt til at se hvad Bangkok er for en.)

Britt og jeg spenderede en hel dag med at trave i byen. Jeg har aldrig set en saa kedelig by. Jovist der var soer og saadan noget. Men det er menneskeskabt, saa det taeller bare ikke.

Nu har Britt og jeg punget 150 yuan ud hver for at se det vi skal. Vi skal ud og sejle i Li River paa en bambusbaad. Skal nok blive skaegt. (endnu mere sjovt hvis Britt lige falder i vandet (; men shh sig det ikke til hende) Saa faar vi forhaabentligt endelig taget nogle naturskonne billeder for en gangs skyld og ikke saadan noget kedeligt som en tempel eller en love der ser gal ud. Rart med noget andet til en afveksling.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

5 Kommentarer

Katrine Heilmann · 21. oktober 2009 kl. 14:27

Jeg vil gerne bringe en stor tak til google maps! Tak for at I ved hvor Guilin ligger når jeg ikke gør det.
Kan man evt. ønske sig lidt mere hjælp til lande-bestemmelse af skribenten? Man bliver jo helt forvirret, når der står at du “Veitnam er det sidste sted du vil bo i byen”… nogen frist jo til at tror at de er gået glip af et lande skift og at du er i Vietnmam og Ikke Kina 😉

Katrine Heilmann · 21. oktober 2009 kl. 14:36

Og forresten – hvad er det man skal se?? er det noget regnskovs-bjerg eller hvordan.. google maps og jeg har brug for hjælp.. vi vil se den smukke natur fra oven… 🙂

Sofie · 21. oktober 2009 kl. 16:17

Kaere kaere Katrine.
😉 tja kunne maaske godt have beskrevet det bare lidt bedre saasom sted angivelsen. Men det jeg mente var at jeg ikke kan undgaa at skulle bo i stinkende Hanoi, og derfor der sidste sted hvr jeg Skulle bo midt i alt lortet.
Og ang hvor man kan se det smukke natur bla bla saa har jeg beskrevet det laengere nede i bloggen. 😉
men for at gentage det en gang til, saa er der Li River, som for iovrigt ikke er vaerd at se hvis man har sejlet ned ad yangzte river.
Haaber det hjalp sos. 🙂

Katrine Heilmann · 23. oktober 2009 kl. 09:51

Mange tak:) Det gldæer mig at der kan tages hensyn til din ikke alt for kvikke søster :p Håber du snart kommer til det paradis, du drømmer om.
God weekend

Kristine · 26. oktober 2009 kl. 17:56

Kære Sofie

Ja samme forventninger havde jeg (og Lotte) da vi var på vej til Guilin fra Beijing, men til vores store overraskelse var Guilin bare en almindelig by.. Men så tog vi på bådturen og der oplevede vi skønne natur. Gad godt vide hvilke hostel I boede på i Guilin? For det var gennem vores hostel vi bestilte bådturen, der var også tilbud på bambusbåd, men vi tog med en almindelig båd med en guide, og det var godt vi gjorde, for under bådturen spurgte guiden os om vi gerne vil med på en bustur bagefter og det var godt vi gjorde det for der oplevede vi endnu mere fantastisk smuk natur omkring Yangshou. Ubeskrivelig smukt! Skal snart sætte billeder ind i Facebook, så der kan I se 🙂
Ellers så håber jeg I nyder turen med bambusbåden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.