Det er anderledes at vaere alene. Det er hyggeligt, for da jeg udenfor og fik noget frisk luft paa mit (laekre laekre hostel) kom der 2 gutter from hhv London og Seattle. Meget interesseret i at snakke med mig og var helt cool omkring at jeg er dov.
Til gengaeld var de godt imponeret over mit engelsk og udtalen. Det var jeg osse selv. Det foltes slet ikke som om at jeg skulle taenke meget over hvordan jeg skulle formulere saetning for saetning. Det eneste der var udfordringen var at forstaa hvad de sagde. Amerikaneren var okay let at forstaa, mens englaenderen var meget hurtig til at skrive til mig naar jeg ikke kunne forstaa hvad han sagde.
Synes det er rimelig cool og jeg kan heller ikke lade vaer med at vaere stolt over at native engelsktalende folk har sagt at jeg er imponerende god til engelsk. Det er ikke forste gang jeg horer det, saa jeg er begyndt at tro paa det.

Det kan altsaa betale sig at laese engelske boger istedet for danske. Er jeg overrasket? – nej.

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.