Jeg vil prove noget anderledes idag.. Jeg vil fortaelle jer om min dag i billeder..
Jeg fik forst den ide da jeg var naaet halvvejs gennem dagen..

Men jeg kan fortaelle jer at jeg sov UTROLIGT godt i nat.. Laekker seng, kolig indeklima og nul larm (ha ha ?)
Jeg vaagnede faktisk forst kl 12 og blev bare liggende i sengen og stirrede ud i luften i 1 times tid.. Det var fandme rart at man bare kunne gore alt i sin egen tempo.. Og halli og hallo, badet… Det bedste bad siden Taipei.. Perfekt temperatur, fastmonteret paa vaeggen saa man bare kunne staa og sige aah uden at bruge muskler (benmusklerne maaske, men altsaa.)

Da jeg kom ud af doren blev jeg pludselig usikker.. Hvad skal jeg lave? Hvor i alverden finder man en mobil her i Bangkok? Og endda uden abonnement.. Muligt?? Oh, jeg gaar bare frem og frem indtil jeg finder et sted med noget spiseligt.. Starbucks blev fundet og jeg hastede mig derind og fik en laekker Tunsandwich og en Dejlig Cafe Latte (selvom det er varmt, kan man stadig tillade sig at drikke Cafe Latte..) Da jeg havde nydt ca 1 times tid i starbucks, besluttede jeg at jeg hellere maatte komme ud af den trygge hule.. Men hvor pokker finder man et sted hvor man kan kobe telefoner? Bogen skrev noget om MTB Shopping Center.. Saa jeg ville nu til at finde en metro (rettere sagt, Skytrain).

Efter mindst 100 km gaatur fandt jeg en skytrain.. Helt henne ved floden.. Men ingen omme fusser.. De burde osse vaere vant til den slags..
Jeg taenkte at byen virkede saa enormt, at jeg hellere maatte kobe en Sky pass saa jeg kunne tage Skytrain naar som helst.

My SkytrainPass
Min Skytrain Kort

1. Mission lost
1. Mission lost

Jeg fandt shopping centret, hvor jeg skal paabegynde min naeste mission. Mission Find en Pokkers Billig Mobil..

Ca 20 minutter sernere:

Mission 2 er hermed lost
Mission 2 er hermed lost

Missionen er hermed lost.. Og jeg kan laene mig tilbage med tilfredstillelse over hvad jeg har opnaaet i lobet af dagen.. Det er vist den billigste mobil jeg nogensinde har erhvervet mig.. Den kostede 2200 + 80.. 2000 for selve mobilen, og 200 for simkort + taletidskort.. 80 var gebyr for at bruge Mastercardet. Et sandt roverkob..! Maaske skulle jeg lige naevne at det er den Thailandske valuta jeg taler i.. Omregnet til dansk har jeg ialt brugt 342 kr paa lortet.. Smukt..

Naar man har arbejdet saa hardt, er det jo tilladt med lidt laekkert:

Cafe Latte Fra Starbucks

Latte fra Starbucks - Like the heaven..

Nemlig en Latte fra Starbucks.. Jeg bliver bare aldrig traet af det.. (Den ser tom ud ikke? Det var den osse, kom forst i tanke om at knipse den da jeg havde drukket den.. Smagte som en drom..)

Optagelse

Mystiske optagelser..

Har ingen anelse om hvad der sker praecis her, om det er en optagelse til en film eller en optagelse til en musikvideo.. Men det var et interessant syn.. Barnet skulle lade som om at han ville slaa manden, mens manden bare holdt barnets hoved.. Maaske skal i begynde at folge med i Thailandske film eller musikvideoer.. Det kan vaere at mit hoved dukker op midt i det hele..

Bornearbejde!
Bornearbejde!

Hvis i prover at laegge maerke til de 2 smaa piger hver side af billedet, ser i 2 tiggere.. De sad og tiggede, da jeg provede at tage et billede af dem.. Det var ikke let at gore det hurtigt med folke massen, og pludselig begyndte de at gaa hen mod mig, som i ser paa billedet, og saa var det bare at knipse og afsted.. De burde vaere i skole..!

Tilbage til Civilisationen
Tilbage til Civilisationen

Jeg var jo i Phi Phi og Koh Tao sammenlagt 12 dage hvor der var minimal trafik.. Her ser I at jeg virkelig er vendt tilbage til den velkendte civilisation med en milliard million biler og en enkelt cyklist.. Naar det kommer til stykket er det ren nydelse at der er fortov til mig og vej til dem.. I Phi Phi maatte man ofte flytte sig fordi cyklisterne ville forbi, og i Koh Tao var det de dumme scootere. Irritationsmoment nr. 1!

Gademad
Gademad

Jeg maa indromme at gademad her i Bangkok er anderledes end det var i Kina.. Her ser det faktisk ret laekkert ud, men jeg ved ikke rigtig om jeg tor at prove.. Jeg venter lige til jeg er mere vant til Bangkok inden jeg udfordrer skaebnen..

Min Hostel Lub'd
Min Hostel Lub’d

I skulle da osse lige se hvordan hostellet ser ud udenfra.. Jeg kan kun rose stedet op til skyerne, og deres internet er enormt hurtigt.. That’s joy..

Saa vil jeg lige slutte af med en smuk billede af en kon solnedgang midt i byen:

Solnedgang i Bangkok
Solnedgang i Bangkok

Jeg haaber i nod en anderledes blogindlaeg.. :o)

Kategorier: Travels

Sofie Heilmann

Sofie is studying Digital Design and Communication at IT University, which she prefers to call fancy university. She loves traveling, writing, reading, eating, crossfitting, handstanding, running, talking, sleeping and so much more. Really, what she enjoys the most in life is sleeping and eating. That you can do everywhere. Sofie is a dreamer too. It could be about travels or her wet Ph.D dreams.. Or journalistic dreams. All in all, Sofie likes to live. Viva la vida!

2 Kommentarer

Far · 11. november 2009 kl. 01:08

Hej Sofie.
Dejligt at høre fra dig og en flot afvekslende blog.
kh
Far

Isabel maria · 11. november 2009 kl. 14:50

Jeg nød det virkelig! Helt fantastisk med billeder og beskrivelse… FLOT!!!Jeg tjekker nemlig din blog hver eneste dag :)Altid dejligt at høre at du har det godt og rejse stadig rundt uden at savne Danmark 🙂 Hvad bliver der af din foto album af? Altid tom billeder?
Knus fra Isabel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.